onsdag 14 augusti 2013

Jag bloggar igen! 

Jag bloggar här igen efter en längre tids uppehåll. När jag fick jobb som redaktionsansvarig på Odla.nu, i november 2010, la jag av med denna bloggen och satsade på att skriva helt hos Odla.nu, Sveriges största trädgårdssajt. Det har varit och är fortfarande ett fantastiskt roligt jobb. Nu har jag fått en lite ändrad roll och kommer arbeta mycket med sortiment och utveckling av Odla.nuShop. Det blir inte riktigt lika mycket skrivande i mitt nya  jobb och därför vaknade suget efter att blogga igen.

Jag har kvar min vilda och ännu så länge vackra trädgård. Dock har den blivit lite i vildaste laget, charmen riskerar snart att ersättas av en känsla av förfall och glömska. Sensommaren och hösten ska därför ägnas åt att vi ska hitta tillbaka till varandra, min trädgård och jag. Som vanligt gäller lågbudjet och eget arbete. Vill ni hänga med så är det bara att titta in här med jämna mellanrum.

Hitta någon hit?

Är det förresten någon som hittar hit nuförtiden? När jag inte har skrivit på snart tre år och Trädgårdssverige är så fullt av vackra, inspirerande, smarta och kul trädgårdsbloggar så är risken stor att jag får prata med mig själv en tid. Om ni är här och läser, kommentera gärna!

Det är kul att vara igång igen! Plockar med lite bilder från de delar av trädgården som är riktigt vackra så här års. Andra sidor av mina ägor ska ni få se senare.
 
Hej så länge!
Varma hälsningar
Katarina


4 kommentarer:

  1. Jodå..jag hittade hit igen! Kul att se dig här igen!
    Ha en fin kväll!

    SvaraRadera
  2. välkommen tillbaka såg att det var ny bild på favoriter

    SvaraRadera